Allesvoorjevrijgezellenfeest.nl

Vervoer vrijgezellenfeest

Weet jij al welk vervoer je gaat gebruiken voor je vrijgezellenfeest?
Waarom zou je op je eigen vrijgezellenfeest, of die van jouw vriend of vriendin, gewoon met de eigen auto gaan naar de locatie? Dan is een speciale auto toch veel mooier. Is het geen leuk idee om een Limousine af te huren, of zelfs een dikke knalroze Hummer, op en top gaaf toch? Maar je kan natuurlijk ook met scooters naar de volgende locatie gaan of bijvoorbeeld met een bierfiets. Hierin is er natuurlijk onwijs veel keuze. Daarom hebben wij voor jou twee categorieën gemaakt! Maak een keuze uit de onderstaande mogelijkheden!

Wanneer jouw keuze valt op standaard vervoer zijn er natuurlijk erg veel mogelijkheden. Wanneer er een vrijgezellenfeest wordt georganiseerd, is het natuurlijk belangrijk om te weten in welke weer periode je zit. Aangezien vele vervoersmiddelen afhankelijk zijn van het weer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je straks tijdens flinke regenbuien op een solex zit met een geheel nat pak. Dat willen we natuurlijk allemaal niet.

Eigen auto

Wanneer je naar een vrijgezellenfeest toegaat, kan je natuurlijk gewoon met eigen auto gaan. Dit heeft natuurlijk vele voordelen. Het kost namelijk helemaal niets extra als je met je eigen auto naar de plaats van bestemming gaat. Ook is het misschien wel veel makkelijker want je hoeft niets extra’s te regelen en ook is het niet nodig om vooraf dingen af te spreken om bepaalde vervoersmiddelen op te halen. Er is echter wel een groot nadeel, je zult veel meer plezier hebben als je met speciale voertuigen naar de bestemming gaat. Dit komt omdat je normaal zulke dingen niet doet en het daarom specialer en leuker is!

Motorvoertuigen

Onder motorvoertuigen verstaan we een quad, solex, scooter of buggy. Deze zijn erg leuk om mee te scheuren naar de volgende locatie. Je kan deze voertuigen gebruiken op elke locatie en op elke weg. Je kan ermee over fietspaden en over provinciale wegen. Ook is het erg leuk om door onbekende wegen te gaan rijden, denk hierbij aan bosweggetjes en zandpaden. Je zult hier een stuk meer plezier door beleven omdat je deze dingen niet alledaags uitvoert en het daarnaast ook nog eens erg spannende activiteiten zijn! Denk ook aan het weer, straks wordt je nat!

Luxe vervoer

Wanneer je denkt alleen luxe vervoer, zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden. Je kan denken aan een limousine of een hummer, maar ook aan een aantal mooie sportauto’s. Bij dit soort vervoer hoef je geen rekening te houden met eventueel slecht weer. Indien je met heel erg veel personen het vrijgezellenfeest gaat vieren kan je denken aan een gezellige en grote partybus. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, kies de juiste en geniet van je perfecte vrijgezellenfeest.

Sportauto

De sportauto is van alle gemakken voorzien. Het gaspedaal is zeker aanwezig en de auto wil erg snel lopen. Kijk wel uit dat er geen ongelukken worden veroorzaakt en dat er geen boete is voor te hard rijden. TIP: In Duitsland zijn er snelwegen waar er geen snelheidslimiet is. Tegenwoordig zijn er erg veel verhuurders die deze luxe auto verhuren voor een leuke prijs. Echter is het met de echt hele dure auto’s wel meestal zo dat er een meerijder is van het bedrijf zelf zodat de auto niet wordt ‘mishandeld’.

Partybus

In de partybus zijn er veel verschillende opties om gebruik van te maken. Reserveer deze bus echter wel tijdig, aangezien deze erg gewild zijn. In deze bus zitten speciale geluidsinstallatie waar je natuurlijk je eigen muziek kan afspelen, een koelkast met vele verschillende aperitieven, microfoon voor je eigen concert, gezellige verlichting voor de extra sfeer, een koffiebar en je zou er ook nog eens een catering in kunnen krijgen. Wat zou je nog meer willen qua vervoer, dit is toch perfect? Ook de inrichting van de bus is wat anders, het is wat feestelijker ingericht en het ziet er een stuk gezelliger uit dan een normale standaard bus.

Limousine of Hummer

De limousine of de Hummer is eigenlijk wel een beetje de standaard voor huwelijken of vrijgezellenfeesten. Dat betekent niet dat het minder leuk is als je hier gebruik van maakt. Er kunnen gemiddeld zon 8-10 personen mee in deze auto’s en er wordt normaal gesproken een lekkere champagne geserveerd. Daarnaast is deze auto ook voorzien van nette stoelen die ook erg goed zitten.  Het is er erg gezellig en de muziekkeuze is aan jullie.