Allesvoorjevrijgezellenfeest.nl

Wanneer je denkt alleen luxe vervoer, zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden. Je kan denken aan een limousine of een hummer, maar ook aan een aantal mooie sportauto’s. Bij dit soort vervoer hoef je geen rekening te houden met eventueel slecht weer. Indien je met heel erg veel personen het vrijgezellenfeest gaat vieren kan je denken aan een gezellige en grote partybus. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden, kies de juiste en geniet van je perfecte vrijgezellenfeest.

Partybus

In de partybus zijn er veel verschillende opties om gebruik van te maken. Reserveer deze bus echter wel tijdig, aangezien deze erg gewild zijn. In deze bus ziteen speciale geluidsinstallatie waar je natuurlijk je eigen muziek kan afspelen, een koelkast met vele verschillende aperitieven, microfoon voor je eigen concert, gezellige verlichting voor de extra sfeer, een koffiebar en je zou er ook nog eens een catering in kunnen krijgen. Wat zou je nog meer willen qua vervoer, dit is toch perfect? Ook de inrichting van de bus is wat anders, het is wat feestelijker ingericht en het ziet er een stuk gezelliger uit dan een normale standaard bus.

Sportauto

De sportauto is van alle gemakken voorzien. Het gaspedaal is zeker aanwezig en de auto wil erg snel lopen. Kijk wel uit dat er geen ongelukken worden veroorzaakt en dat er geen boete is voor te hard rijden. TIP: In Duitsland zijn er snelwegen waar er geen snelheidslimiet is. Tegenwoordig zijn er erg veel verhuurders die deze luxe auto verhuren voor een leuke prijs. Echter is het met de echt hele dure auto’s wel meestal zo dat er een meerijder is van het bedrijf zelf zodat de auto niet wordt ‘mishandeld’.

Limousine of Hummer

De limousine of de Hummer is eigenlijk wel een beetje de standaard voor huwelijken of vrijgezellenfeesten. Dat betekent niet dat het minder leuk is als je hier gebruik van maakt. Er kunnen gemiddeld zon 8-10 personen mee in deze auto’s en er wordt normaal gesproken een lekkere champagne geserveerd. Daarnaast is deze auto ook voorzien van nette stoelen die ook erg goed zitten.  Het is er erg gezellig en de muziekkeuze is aan jullie.