Allesvoorjevrijgezellenfeest.nl

Wanneer jouw keuze valt op standaard vervoer zijn er natuurlijk erg veel mogelijkheden. Wanneer er een vrijgezellenfeest wordt georganiseerd, is het natuurlijk belangrijk om te weten in welke weer periode je zit. Aangezien vele vervoersmiddelen afhankelijk zijn van het weer is het natuurlijk niet de bedoeling dat je straks tijdens flinke regenbuien op een solex zit met een geheel nat pak. Dat willen we natuurlijk allemaal niet.

Eigen auto

Wanneer je naar een vrijgezellenfeest toegaat, kan je natuurlijk gewoon met eigen auto gaan. Dit heeft natuurlijk vele voordelen. Het kost namelijk helemaal niets extra als je met je eigen auto naar de plaats van bestemming gaat. Ook is het misschien wel veel makkelijker want je hoeft niets extra’s te regelen en ook is het niet nodig om vooraf dingen af te spreken om bepaalde vervoersmiddelen op te halen. Er is echter wel een groot nadeel, je zult veel meer plezier hebben als je met speciale voertuigen naar de bestemming gaat. Dit komt omdat je normaal zulke dingen niet doet en het daarom specialer en leuker is!

Motorvoertuigen

Onder motorvoertuigen verstaan we een quad, solex, scooter of buggy. Deze zijn erg leuk om mee te scheuren naar de volgende locatie. Je kan deze voertuigen gebruiken op elke locatie en op elke weg. Je kan ermee over fietspaden en over provinciale wegen. Ook is het erg leuk om door onbekende wegen te gaan rijden, denk hierbij aan bosweggetjes en zandpaden. Je zult hier een stuk meer plezier door beleven omdat je deze dingen niet alledaags uitvoert en het daarnaast ook nog eens erg spannende activiteiten zijn! Denk ook aan het weer, straks wordt je nat!

Speciale voertuigen

Als er speciale voertuigen zijn voor een vrijgezellenfeest, dan is er toch echt wel de bierfiets. Ook is er natuurlijk de Tuk Tuk of de Hottug als je over water moet! Naast dat je zit te trappen met al je vrienden, ga je ook lekker een biertje drinken. Dat is toch gaaf! Deze is meestal beschikbaar voor 10 tot 20 personen. Met een Tuk Tuk wordt je door iemand gebracht en zit je lekker aan de achterkant van het voertuig. Met een Tuk Tuk kan je maximaal twee personen vervoeren en zul je er dus meerdere moeten huren. Denk ook aan het weer, straks wordt je nat!